Experiences Concepts Events Ideas that move people & brands.

Med en unik kombination av innovation, kreativitet och erfarenhet designar och genomför vi event från idé till utförande. Resultatet är upplevelser som berör och förflyttar varumärken, kunder och deras gäster.

Nominerade i
Årets Byrå

Vi är ödmjukt tacksamma och hedrade över att blivit nominerade inom kategorin Event & Brand Experience!

Volvo Cars EX30
Global lansering

Hansens expertis sattes på prov under en två veckor lång installation i Milano. Se hur vi skapade platsen för den globala lanseringen av Volvos nya EX30.

Länsförsäkringar
Focus Days

Logistiken stod i centrum när vi samlade och firade 400 medarbetare från Länsförsäkringar.

Collector
Att sammanföra människor

Hur vi uppfyllde förväntningarna på ett efterlängtat firande genom idéer, kommunikation och design.
Vi är specialister på

Unika event

Koncept och kommunikation

Live- och hybrid

Förflytta och beröra människor

Bygga varumärken

När kunderna får säga sitt

Nu börjar jag hämta mig från vår succé SparcOff, vilka fantastiska medarbetare vi får jobba tillsammans med⚡️
Jag är så tacksam över vårt fina samarbete med Hansen | A Greater Experience och teamet med Marcus Wennergren och Sandra Codan i spetsen. Vilka proffs, vilka galna idéer vi än la fram, saker som inträffade i sista sekund så löste de allt med bravur. Jag ser redan fram emot nästa event som vi såklart redan har börjat planera för tillsammans ⚡️💙🍀

Liza Björklund, Projektledare Sparc Group

01 / 06
 

Jag vill rikta ett stort tack till dig och ditt team för förra veckans Engineered Event. Den plan som vi alla hade arbetat så hårt med utfördes flitigt och professionellt av ditt team och det var mycket uppskattat.

Faye Austin-Nordin, Events Polestar

01 / 06
 

Vilken ynnest att få arbeta tillsammans med er. Snacka om att vi har haft kul på vägen i ett arbete präglat av energi, glädje och kompetens! Stort tack för ett fint samarbete med ett väldigt lyckat resultat ✨👊

Therese Andersson, Chef Sortiment & Inköp Egenvård

01 / 06
 

Träffa teamet

Ta en närmare titt på personerna bakom våra framgångsrika event. Logistikspecialisterna, producenterna och konceptmakarna. Bara för att nämna några.

May the forest be with you

Vi måste göra saker på ett annat sätt. Samtidigt kan vi inte sluta leva. Hansen är en global ledare inom event och det kommer med ett ansvar. Så allt vi gör handlar om att förvandla ögonblick till minnesvärda upplevelser så hållbart det bara går.

Redo för nya upplevelser?