Case / Norion Bank

Norion Bank

Feel the energy

Hur överträffar man redan höga förväntningar?

Jo – genom kreativa processer, god struktur och inte minst lite nytänkande.

När våra vänner på Norion Bank ville samla sina medarbetare från hela Norden för att fylla på med energi och engagemang fanns vi där och hjälpte dem med planering, koncept och inte minst utförande av en dag full av energi.

Under banderollen Feel the Energy startade vi dagen med buller och bonk, och överraskningar avlöste varandra. Vi skapade en aktivitet under eftermiddagen där vi delade upp gruppen i 50 olika lag – och där samarbete var i fokus. Kvällen avslutades på bästa sätt med underhållning i form av ett stort liveband och inte minst tävlingar som engagerade mellan rätterna. Med en gemensam sing-a-long summerade vi ihop en händelserik dag full med energi.

När kunderna får säga sitt

Jag vill rikta ett stort tack till dig och ditt team för förra veckans Engineered Event. Den plan som vi alla hade arbetat så hårt med utfördes flitigt och professionellt av ditt team och det var mycket uppskattat.

Faye Austin-Nordin, Events Polestar

01 / 06
 

Vilken ynnest att få arbeta tillsammans med er. Snacka om att vi har haft kul på vägen i ett arbete präglat av energi, glädje och kompetens! Stort tack för ett fint samarbete med ett väldigt lyckat resultat ✨👊

Therese Andersson, Chef Sortiment & Inköp Egenvård

01 / 06
 

Nu börjar jag hämta mig från vår succé SparcOff, vilka fantastiska medarbetare vi får jobba tillsammans med⚡️
Jag är så tacksam över vårt fina samarbete med Hansen | A Greater Experience och teamet med Marcus Wennergren och Sandra Codan i spetsen. Vilka proffs, vilka galna idéer vi än la fram, saker som inträffade i sista sekund så löste de allt med bravur. Jag ser redan fram emot nästa event som vi såklart redan har börjat planera för tillsammans ⚡️💙🍀

Liza Björklund, Projektledare Sparc Group

01 / 06
 

Vi har fått förtroendet att skapa upplevelser åt några av Sveriges största företag.

Redo för nya upplevelser?