Case / Speed Group

Speed Group

Get Together 2022

För att få alla att känna sig uppskattade som en viktig del av Speeds framgång samlade vi 600 av deras anställda för en efterlängtad fest. Målet var att locka så många medarbetare som möjligt och samtidigt skapa ett hållbart firande.

Genom att skapa buzz i förväg och arbeta med festambassadörer lyckades vi göra just det och fördubblade antalet deltagare jämfört med tidigare år.

Med spektakulära ledfigurer, en sex meter hög ledpåfågel och en svävande ledfigur i mitten av lokalen såg vi till att de över 600 gästerna aldrig hade en tråkig stund. Sedan lade vi till Europas bästa performanceartister med specialskrivna akter, bara för att se till att ingen skulle lämna festen opåverkad.

När kunderna får säga sitt

Jag vill rikta ett stort tack till dig och ditt team för förra veckans Engineered Event. Den plan som vi alla hade arbetat så hårt med utfördes flitigt och professionellt av ditt team och det var mycket uppskattat.

Faye Austin-Nordin, Events Polestar

01 / 06
 

Vilken ynnest att få arbeta tillsammans med er. Snacka om att vi har haft kul på vägen i ett arbete präglat av energi, glädje och kompetens! Stort tack för ett fint samarbete med ett väldigt lyckat resultat ✨👊

Therese Andersson, Chef Sortiment & Inköp Egenvård

01 / 06
 

Nu börjar jag hämta mig från vår succé SparcOff, vilka fantastiska medarbetare vi får jobba tillsammans med⚡️
Jag är så tacksam över vårt fina samarbete med Hansen | A Greater Experience och teamet med Marcus Wennergren och Sandra Codan i spetsen. Vilka proffs, vilka galna idéer vi än la fram, saker som inträffade i sista sekund så löste de allt med bravur. Jag ser redan fram emot nästa event som vi såklart redan har börjat planera för tillsammans ⚡️💙🍀

Liza Björklund, Projektledare Sparc Group

01 / 06
 

May the forest be with you

Vi måste göra saker på ett annat sätt, samtidigt kan vi inte sluta leva. De goda nyheterna är att det går att göra både och.

Redo för nya upplevelser?