Case / Trafikkontoret

Trafikkontoret

Invigning av Hisingsbron

Med rötterna i Göteborg var det en stor ära för oss på Hansen att få ansvara för den slutliga invigningen av Hisingsbron. Ett av stadens senaste landmärken och en viktig del av den dagliga pulsen. Utöver stadens invånare besöktes invigningen av Carl XVI Gustaf.
Agendan bestod av seminarium, lunch på M/S St Erik och en guidad tur. På bara några timmar förvandlade vi bron, som normalt trafikeras av bilar, bussar och spårvagnar, till ett offentligt område med gäster, scen och naturligtvis röda mattan. Hansen ansvarade även för inbjudningar, grafik och gästregistrering.

Vi älskar att befinna oss där det händer

När kunderna får säga sitt

Nu börjar jag hämta mig från vår succé SparcOff, vilka fantastiska medarbetare vi får jobba tillsammans med⚡️
Jag är så tacksam över vårt fina samarbete med Hansen | A Greater Experience och teamet med Marcus Wennergren och Sandra Codan i spetsen. Vilka proffs, vilka galna idéer vi än la fram, saker som inträffade i sista sekund så löste de allt med bravur. Jag ser redan fram emot nästa event som vi såklart redan har börjat planera för tillsammans ⚡️💙🍀

Liza Björklund, Projektledare Sparc Group

01 / 06
 

Jag vill rikta ett stort tack till dig och ditt team för förra veckans Engineered Event. Den plan som vi alla hade arbetat så hårt med utfördes flitigt och professionellt av ditt team och det var mycket uppskattat.

Faye Austin-Nordin, Events Polestar

01 / 06
 

Vilken ynnest att få arbeta tillsammans med er. Snacka om att vi har haft kul på vägen i ett arbete präglat av energi, glädje och kompetens! Stort tack för ett fint samarbete med ett väldigt lyckat resultat ✨👊

Therese Andersson, Chef Sortiment & Inköp Egenvård

01 / 06
 

Vi har fått förtroendet att skapa upplevelser åt några av Sveriges största företag.

Redo för nya upplevelser?