Case / Volvo Cars

Volvo Cars

Globala lanseringen av EX90

I samarbete med Stockholms stad hade Hansen ansvaret för att skapa en platsbyggd kupol mitt i hjärtat av Kungsträdgården. Resultatet blev en specialanpassad plats dit VIP-gäster, media och allmänheten bjöds in för att få en första titt på nya Volvo EX90.

Förutom själva installationen hanterade Hansen all logistik för gästerna. Inklusive boende, middagar och ett utökat program för att skapa bästa möjliga upplevelse på plats.

Vi älskar att befinna oss där det händer

När kunderna får säga sitt

Jag vill rikta ett stort tack till dig och ditt team för förra veckans Engineered Event. Den plan som vi alla hade arbetat så hårt med utfördes flitigt och professionellt av ditt team och det var mycket uppskattat.

Faye Austin-Nordin, Events Polestar

01 / 06
 

Vilken ynnest att få arbeta tillsammans med er. Snacka om att vi har haft kul på vägen i ett arbete präglat av energi, glädje och kompetens! Stort tack för ett fint samarbete med ett väldigt lyckat resultat ✨👊

Therese Andersson, Chef Sortiment & Inköp Egenvård

01 / 06
 

Nu börjar jag hämta mig från vår succé SparcOff, vilka fantastiska medarbetare vi får jobba tillsammans med⚡️
Jag är så tacksam över vårt fina samarbete med Hansen | A Greater Experience och teamet med Marcus Wennergren och Sandra Codan i spetsen. Vilka proffs, vilka galna idéer vi än la fram, saker som inträffade i sista sekund så löste de allt med bravur. Jag ser redan fram emot nästa event som vi såklart redan har börjat planera för tillsammans ⚡️💙🍀

Liza Björklund, Projektledare Sparc Group

01 / 06
 

Vi har fått förtroendet att skapa upplevelser åt några av Sveriges största företag.

Redo för nya upplevelser?