Case / White Architects

White Architects

White Day

White Day är ett årligt event där White Arkitekters medarbetare från 14 kontor i Sverige, Danmark, Norge och England samlas för att inspirera varandra. Temat bygger på deras affärsplan som i år resulterade i Urban Equity – att göra det globala lokalt och det lokala globalt.
Utöver logistik för hela eventet vidareutvecklade Hansen temat genom att hitta inspirerande talare som stadsstrategen Scott Burnham och två medlemmar från det Londonbaserade Direct Action-kollektivet Assemble Studios.

Vi är där det händer

När kunderna får säga sitt

Nu börjar jag hämta mig från vår succé SparcOff, vilka fantastiska medarbetare vi får jobba tillsammans med⚡️
Jag är så tacksam över vårt fina samarbete med Hansen | A Greater Experience och teamet med Marcus Wennergren och Sandra Codan i spetsen. Vilka proffs, vilka galna idéer vi än la fram, saker som inträffade i sista sekund så löste de allt med bravur. Jag ser redan fram emot nästa event som vi såklart redan har börjat planera för tillsammans ⚡️💙🍀

Liza Björklund, Projektledare Sparc Group

01 / 06
 

Jag vill rikta ett stort tack till dig och ditt team för förra veckans Engineered Event. Den plan som vi alla hade arbetat så hårt med utfördes flitigt och professionellt av ditt team och det var mycket uppskattat.

Faye Austin-Nordin, Events Polestar

01 / 06
 

Vilken ynnest att få arbeta tillsammans med er. Snacka om att vi har haft kul på vägen i ett arbete präglat av energi, glädje och kompetens! Stort tack för ett fint samarbete med ett väldigt lyckat resultat ✨👊

Therese Andersson, Chef Sortiment & Inköp Egenvård

01 / 06
 

May the forest be with you

Vi måste göra saker på ett annat sätt, samtidigt kan vi inte sluta leva. De goda nyheterna är att det går att göra både och.

Redo för nya upplevelser?