Eventbyrå Stockholm

Sedan 1989 har Hansen eventbyrå skapat effektfulla möten både i och utanför Stockholm. Som en av landets ledande eventbyråer med samarbetspartners i 80 länder har Hansen eventbyrå hela världen som spelplan.

Hansen Eventbyrå hjälper er med skräddarsydda Event i Stockholm

Vi arrangerar event av alla dess former, mål och syften. Det enda som skulle sätta stopp för oss är fantasin och den går det ingen nöd på. Oavsett om du vill lansera en produkt i en regnskog, ha ett styrelsemöte i en igloo eller bara arrangera ett evenemang värt att minnas är vi eventbyrån för dig. Vårt passionerade team tar fram smarta lösningar som speglar er vision tillsammans med inspirerande inslag som förstärker budskapet ni vill förmedla.

  • Produktlansering
  • Invigningsfester
  • Studieresor
  • Konferensresor
  • Kongresser
  • Företagsevent

Hansen eventbyrå arrangerar evenemang i både digital och fysisk form, både i och utanför Stockholm. Alla evenemang skräddarsys och anpassas efter era ambitioner, önskemål och förutsättningar.

Från idé  till verklighet

När vi på Hansen eventbyrå tar på oss ett uppdrag fokuserar vi först på att lära känna er verksamhet i kombination med era mål, förväntningar och önskemål. All relevant fakta och information ligger som grund för de idéer vi tar fram. I enlighet med era ambitioner presenterar vi förslag på koncept och upplevelser som vi tror passar er.

Hur litet, stort, kreativt eller komplext ert evenemang ska vara bestämmer ni. Vi håller kontinuerlig kontakt med er samtidigt som vi planerar upplägg, kommunikation och logistik. Med vår eventbyrå i Stockholm tar du ert event från kreativ idé till en verklighet värd att minnas.