Case / Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barnsjukhus

Barngolfen

Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barnsjukhus

Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barnsjukhus grundades år 2000 med mottot ”Glädje läker”. Deras arbete syftar till att skapa glädje för barn och deras familjer som kämpar i vardagen på Sveriges största barnsjukhus.

Det största och viktigaste insamlingseventet för stiftelsen är Barngolfen. En årlig golfturnering där människor öppnar sina hjärtan och plånböcker för att samla in pengar till barnen.

I år var utmaningen att, efter en pandemirelaterad paus, göra Barngolfen till ett insamlingsevent som människor verkligen vill vara en del av. Och tillsammans med Insamlingsstiftelsen gjorde vi precis det.

Kända golfare, idrottare och medieprofiler slog ett slag för glädjen. Totalt samlade Barngolfen 72 deltagare, 30 kändisar, representanter från sjukhuset och ca 170 personer som hjälpte till att göra skillnad för barnen.

Resultatet blev en lyckad dag fylld av glädje där varje krona har bidragit till att göra vardagen roligare för de barn som vistas på sjukhuset.

Läs mer om stiftelsen på gladjelaker.se

När kunderna får säga sitt

Nu börjar jag hämta mig från vår succé SparcOff, vilka fantastiska medarbetare vi får jobba tillsammans med⚡️
Jag är så tacksam över vårt fina samarbete med Hansen | A Greater Experience och teamet med Marcus Wennergren och Sandra Codan i spetsen. Vilka proffs, vilka galna idéer vi än la fram, saker som inträffade i sista sekund så löste de allt med bravur. Jag ser redan fram emot nästa event som vi såklart redan har börjat planera för tillsammans ⚡️💙🍀

Liza Björklund, Projektledare Sparc Group

01 / 06
 

Jag vill rikta ett stort tack till dig och ditt team för förra veckans Engineered Event. Den plan som vi alla hade arbetat så hårt med utfördes flitigt och professionellt av ditt team och det var mycket uppskattat.

Faye Austin-Nordin, Events Polestar

01 / 06
 

Vilken ynnest att få arbeta tillsammans med er. Snacka om att vi har haft kul på vägen i ett arbete präglat av energi, glädje och kompetens! Stort tack för ett fint samarbete med ett väldigt lyckat resultat ✨👊

Therese Andersson, Chef Sortiment & Inköp Egenvård

01 / 06
 

Vi har fått förtroendet att skapa upplevelser åt några av Sveriges största företag.

Redo för nya upplevelser?