Case / Volvo Cars

Volvo Cars

Tjänsteårsfesten

Hur hyllar man sina allra mest hängivna medarbetare? Genom att bjuda in dem till en oförglömlig kväll. Varje år gör Volvo Cars precis det och firar de som har varit inom företaget i 25, 35, 45 eller fler år.

Tjänsteårsfesten 2023
Under en stjärnspäckad kväll i december 2023 samlade vi Sveriges artistelit på en och samma scen. Men de riktiga stjärnorna satt i publiken – totalt 950 Volvo-anställda.

Vårt uppdrag var att skapa en kväll som skulle tacka, ge tillbaka och visa uppskattning till gästerna genom att fira och hylla dem för alla år i bolaget. Tillsammans med en av Sveriges vassaste underhållningsproducenter skräddarsydde vi ett scenprogram med detaljer och budskap som inte lämnade någon oberörd. Från det att gästerna hängde av sig ytterrocken till sista gästen vandrade ut i natten till tonerna av My way.

Tjänsteårsfesten 2022
Detta året fick vi i uppdrag att ta fram ett helt nytt koncept. Så vi gick all-in för att skapa en känsla av att allt kan hända. En kväll fylld av förväntningar, men du vet inte exakt vad det betyder. Allt du vet är att du kan förvänta dig det oväntade.

Med spektakulära ledfigurer, en sex meter hög ledpåfågel och en svävande ledfigur i mitten av lokalen såg vi till att de över 600 gästerna aldrig hade en tråkig stund. Sedan lade vi till Europas bästa performanceartister med specialskrivna akter, bara för att se till att ingen skulle lämna festen oberörd.

När kunderna får säga sitt

Nu börjar jag hämta mig från vår succé SparcOff, vilka fantastiska medarbetare vi får jobba tillsammans med⚡️
Jag är så tacksam över vårt fina samarbete med Hansen | A Greater Experience och teamet med Marcus Wennergren och Sandra Codan i spetsen. Vilka proffs, vilka galna idéer vi än la fram, saker som inträffade i sista sekund så löste de allt med bravur. Jag ser redan fram emot nästa event som vi såklart redan har börjat planera för tillsammans ⚡️💙🍀

Liza Björklund, Projektledare Sparc Group

01 / 06
 

Jag vill rikta ett stort tack till dig och ditt team för förra veckans Engineered Event. Den plan som vi alla hade arbetat så hårt med utfördes flitigt och professionellt av ditt team och det var mycket uppskattat.

Faye Austin-Nordin, Events Polestar

01 / 06
 

Vilken ynnest att få arbeta tillsammans med er. Snacka om att vi har haft kul på vägen i ett arbete präglat av energi, glädje och kompetens! Stort tack för ett fint samarbete med ett väldigt lyckat resultat ✨👊

Therese Andersson, Chef Sortiment & Inköp Egenvård

01 / 06
 

Vi har fått förtroendet att skapa upplevelser åt några av Sveriges största företag.

Redo för nya upplevelser?