Detta är Hansen

Vi tror på idéer som berör människor och varumärken genom starka upplevelser där varje ögonblick räknas.

Allt började 1989 och under mer än 30 år har vi genomfört tusentals event över hela världen. Vår passion och specialitet handlar om att skapa upplevelser som gör intryck på människor. Det driver oss framåt och får oss att alltid gå ett steg längre och utmana gränsernaa.

Vi vet vilken skillnad bra kommunikation kan göra för människor och varumärken. Därför är kompetens inom och förståelse för koncept, strategi och starka idéer en självklar del av vårt DNA.

En större upplevelse tillsammans

Även om det är kul att göra saker på sitt eget sätt, tror vi på samarbeten. Hansen är en del av Moment Group som skapar upplevelser för mer än 2 miljoner gäster varje år och är en ledande aktör inom den nordiska eventbranschen. Bara fantasin sätter gränser för vad vi kan göra tillsammans.

Vill du vara en del av Hansen?

Att ligga i framkant innebär att ständigt utvecklas. Så vi utmanar oss själva hela tiden, bland annat genom att utöka vårt team av passionerade specialister inom event och kommunikation. Om du är intresserad av att bli en del av Hansen hör av dig till oss här.

Just nu söker vi

May the forest be with you

Vi måste göra saker på ett annat sätt. Samtidigt kan vi inte sluta leva. Hansen är en global ledare inom event och det kommer med ett ansvar. Så allt vi gör handlar om att förvandla ögonblick till minnesvärda upplevelser så hållbart det bara går.

Redo för nya upplevelser?